Velkommen til min blog

2/10/19

Kære læser,

Jeg har længe haft lyst til at blogge. Jeg har så meget på hjerte om livet og dets udfordringer. Jeg har lyst til at dele og inspirere - og til at give indsigter, viden og ideer videre.

Mit ønske er, at bloggen skal være en legeplads for refleksioner og kan udgøre en levende og uformel kanal for tanker om livets betydning og det at være menneske.

Det er min ide, at denne blog skal rumme mange forskellige facetter og udtryk som vej til indsigt, betydning, mening. Derfor vil den rumme henvisninger og kommentarer til bl.a. artikler, filmklip, litteratur, tegninger, podcasts, billeder, avisklip og lydfiler. Den vil rumme det, som jeg er optager af i livet og i mit arbejde som psykolog.

Det er min tanke, at bloggen vil rumme temaer, som er oppe i tiden eller som netop ikke er oppe i tiden. Jeg vil være optaget af at undersøge og komme nærmere ind på psykologiske temaer - og den vil - så vidt muligt - undgå indforstået faglighed. Jeg vil øve mig i bloggens særlige form og mulighed for at lege med psykologien på en ny måde; en måde, som er anderledes end den, jeg arbejder med i det terapeutiske rum. Sikke en mulighed!

Så velkommen til min blog. Jeg håber, du vil blive inspireret - og giv hjertens gerne dit besyv med.

Med kærlig hilsen

Susanne