Tilskudsmuligheder

Som psykolog, autoriseret af Psykolognævnet, er jeg godkendt til at modtage klienter med sundhedsforsikring. Jeg samarbejder aktuelt med få og særligt udvalgte forsikringsselskaber og psykolognetværk.

Du må være forberedt på, at forsikringsselskaber i dag sjældent tilbyder samtaleforløb ud over 4 sessioner, men det kan hænde. Samtalerne vil ofte have karakter af korttidsterapi/rådgivning/coaching med fokus på en bestemt problemstilling. Bemærk dog, at du altid har mulighed for at forlænge forløbet som selvbetaler, hvis du ønsker at arbejde mere dybdegående med dine livsudfordringer.

Som medlem af Sygeforsikringen Danmark kan du få refunderet 300 kr. pr samtale, hvis du opfylder visse betingelser. Du kan læse mere på deres hjemmeside.

Andre muligheder: 

Du kan muligvis opnå hel eller delvis dækning af udgiften til dine samtaler via:

Din arbejdsplads, pensionsordning, fagforening, ulykkesforsikring eller hjem-indbo-forsikring. I nogle tilfælde gælder dækningen også familiemedlemmer. Mange af mine klienter bliver overraskede over, at de er dækket, så jeg kan kun opfordre dig til at undersøge dine muligheder. Er du økonomisk trængt med et meget lille rådighedsbeløb (og det skal desværre være meget lille), kan du forsøge at kontakte din kommune om økonomisk støtte.

Bemærk: Jeg har ikke overenskomst med Den offentlige sygesikring (ydernummer), så du kan ikke bruge en henvisning fra din læge hos mig. Jeg tilbyder dog samtalerne til reduceret pris, hvis en læge har henvist dig til psykologhjælp.

Er du i tvivl om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte mig.


Honorarer

Nedenstående gælder for nye klienter pr. 01.10.19

Selvbetalende klienter/ pr session:

  • Individuelle samtaler: 950 kr. (60 min)

  • Par- og familiesamtaler: 1425 kr. (90 min)

  • Sessioner efter afsluttet forløb via sundhedsforsikring: 800kr. (60 min)

  • Med lægehenvisning (som ikke kan anvendes): 800 kr. (60 min). Herfra kan du evt. trække tilskud fra Danmark på 300 kr.

Alle andre, som fakturerer direkte (forsikringsselskaber, pensionskasse, arbejdsplads m. fl.)

  • Individuelle samtaler: 1050 kr. (60 min)

  • Par- og familiesamtaler: 1575 kr. (90 min)


Betaling

  • Kontant

  • Bankoverførsel reg.nr. 4633 kontonr. 4633065543


Udeblivelse og afbud

Afbud hurtigst muligt - og senest kl. 16 dagen før. 

Afbud på selve dagen udløser et honorar på 350 kr., mens udeblivelse fra en session kan indebære opkrævning af det fulde honorar.

Vær opmærksom på, at sin sundhedsforsikring ikke dækker for sent afbud/ udeblivelse.

Du kan melde afbud alle ugens dage via sms på telefon 30 69 81 10. Dette gælder også søn- og helligdage.